Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a szerelem?

A szerelemnek is vannak különböző szakaszai, lépcső-fokai úgymond.

1.Szerelem: ez óvodás korban, vagy még az előtt jön létre, mikor a gyerek beleszeret az anyukájába, apukájába, vagy akár bárkibe a rokonai közül. Ez hamar el is múlik,nem tart  oly sokat.

2.Szerelem: a gyerek beleszeret  egy érinthetetlen személybe: a kedvenc énekesébe,színészébe . Arról álmodik,hogy majd egy nap vele lesz. Ez sem igaz szerelem,csak rá szeretne hasonlítani.

3.Szerelem: ez már iskolás korban történik,mikor az az érzés tör rá a gyerekre,hogy szerelmes valamelyik tanárába, tanárnőjébe. Valójában ez az érzelem nem a szerelem,hanem a biztonságérzet, úgy érzi ,hogy ő az a személy ki neki biztonságot nyújt. Nem belé szerelmes,hanem magába a szerelembe. így van, szerelmes a szerelembe.

4.Szerelem:ez már egy ''igazi'' szerelem , mikor egy elérhető személybe szeret bele, kinek be meri vallani. Ilyenkor jön az első randi,első csók, séta ...

Egyes személyeknél ez az igazi,őszinte szerelem, másoknak pedig hamar akad másik.

Általában ez a 4.szerelmi szakasz létezik.

Ha az első hárman már túl estél,meglehet,hogy az igazi is elérkezett,vagy hamarosan fog elérkezni.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

erdekes

(Momokla, 2011.09.17 10:17)

Ez szerintem hulyeseg mert soha nem lehet tudni mikor jon el az "igazi"... Van aki elotte senkivel nem volt es az elso lesz neki egyben az utolso is... Ez szerintem "emberfuggo...